Delegacija Glavnog grada u posjeti klubu

Delegacija Glavnog grada u posjeti klubu

Delegacija Glavnog grada na čelu sa Gradonačelnikom Slavoljubom Stijepovićem posjetila je Trening kamp FK Budućnosti na Starom aerodromu.

Gradonacelnik2

U ime kluba, gostima se obratio predsjednik Upravnog odbora, gospodin Žarko Burić.

- Ova posjeta je od velikog značaja za klub. Od septembra, kada je došla nova uprava, napravili smo dosta stvari koje je bilo neophodno uraditi za nesmeatno funkcionisanje kluba. Renovirane su prostorije, napravljene su multimedijalna sala i teretana, a uskoro će početi izgradnja terena sa prirodnom podlogom.

Predsjednik Burić najavio je muzički hepening u organizaciji kluba, povodom osvajanja titule.

Uprava kluba je odlučila da u ime osvajanja titule poslije pet godina organizuje koncert na Stadionu malih sportova, 9. jula. To će biti poklon svim našim navijačima, ljubiteljima fudbala i građanima Podgorice. U ovom periodu imali smo veliku podršku Glavnog grada i sponzora i siguran sam da idemo u dobrom pravcu. Očekuju nas atraktivne utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona, nadam se da ćemo preskočiti tu prepreku.

Gradonacelnik4

 

Čestitajući u svoje ime, u ime uprave Grada, navijača Kluba i svih građana Podgorice titulu prvaka Crne Gore, koja je osvojena poslije pet godina, gradonačelnik se zahvalio stručnom štabu i fudbalerima što su podarili Glavnom gradu čast da se diči šampionima države.

 

- Biti šampion jedne države, biti prvi, rezultat je velikog odricanja i velikog rada. Želim da zahvalim fudbalerima, stručnom štabu, kao i cjelokupnom klubu što su nas obradovali i priredili nam takvu čast da imamo šampiona države iz glavnog grada. Naravno, to nije bilo moguće bez stručnog rada i dobre organizacije kluba. Čestitam upravi što su ispratili rezultate prvog tima i danas imamo organizovan klub i stabilan klub. Do šampionske titule nije bilo lako doći. Prije dvije godine, u junu mjesecu, kada smo dobili novog predsjednika Skupštine kluba i kada je ova gradska uprava formalno preuzela FK Budućnost, klub je dugovao preko dva miliona eura. Kasnilo se više mjeseci sa isplatom zarade fudbalerima, kao i ostalim zaposlenima. Glavni grad je, u periodu koji je iza nas, sanirali sve te dugove, formirali smo novu upravu, dobili smo novog, ja sam siguran kvalitetnog i uspješnog partnera. Mi iz Glavnog grada smo tu da i dalje pružamo podršku igračima, stručnom štabu i upravi i očekujemo da se to naše zajedničko ulaganje i saradnja i naši planovi ostvare. Ambicije kluba su uvijek iste, da budemo najbolji, jer ovo je brend, ne samo grada, nego i države i želimo da  fudbalski klub Budućnost bude prepoznat, ne samo na našim prostorima, nego i na regionalnim, kao i na evropskom nivou.

Telekom 1.CFL
Odig Poena
1 OFK Titograd 11 22
2 Budućnost 11 21
3 Sutjeska 11 19
4 Zeta 11 16
5 Iskra 11 15
6 Petrovac 11 14
7 Rudar 11 13
8 Grbalj 11 12
9 Lovćen 11 11
10 Mornar 11 3
Poslednje vijesti
October 08, 2018

(Video) Predstavljen novi Šef stručnog štaba

.iframe-container{ position: relative; width: 100%; padding-bottom: 56.25%;…
October 03, 2018

Izjave nakon pobjede

September 24, 2018

Sutjeska - Budućnost 2:1

Fudbaleri Budućnosti, doživjeli su poraz u Crnogorskom derbiju sa…